Руското посолство в България нарече евроатлантиците „подлоги“

1
Повод за думите е ограниченият достъп до руските медии на Запад
Повод за думите е ограниченият достъп до руските медии на Запад Снимка: БГНЕС

Повод за думите е ограниченият достъп до руските медии на Запад

Посолството на Русия в България изрази своите притеснения от ограничаването на достъпа до руските медии и канали за комуникация в свой пост във Фейсбук.

"Съобщаваме, че във връзка с информационната агресия от Вашингтон и неговите евроатлантически подлоги, която се води спрямо информационните ресурси на нашата страна – в България са блокирани или не се зареждат коректно редица сайтове на руски държавни институции и медии", пише в публикацията.

Посолството съобщава, че е създало свой канал в Telegram.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Истината боли
    Ха! Че не са ли повечето от нашите политици (бивши и настоящи) наистина €вроатлантически подлоги? Старт на €вроГейщината, €врогъзолизщината и €вродупедавщината даде онова мръсното чифутско копеле, да го туря на женка му в гъза, дето рева със сълзи до трабанта си, че ни натика в някаква военнопрестъпна организация БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ!
  • -3
    5
    Д.ИВАНОВА
    ВЪЗМУТЕНА СЪМ ! ПРИЗНАТЕЛНОСТТА И БЛАГОДАРНОСТТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КЪМ РУСИЯ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ИЗОЛАЦИЯ И НЕ СЕ ПОВЛИЯВАТ ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ПОЛИТИЦИ.ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ
  • 4
    4
    русенец
    Така сте ги възпитали, да са подлоги, да се подлагат. И Паси и останалите са си ваши кадри, ваша школовка. Проститутки, продаващи се на този, който плаща по-добре.
  • -1
    3
    Михайлов
    Искам да попитам господата от руското посолство одобряват ли действията на Путин Украйна
  • -4
    2
    Ушев
    Руский корабль, пойдите на х...й! Слава Украiне. Героям Слава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари