Илиян Василев: Енергийният министър ме прониза с откровенията си, че турски поток не бил корупционен!

0
През инхаус процедури, към инвитро олигархия. Няма белоруски и руски компании, няма потънали средства от Южен поток, Добре че не е казал, че Турски поток е в интерес на Украйна
През инхаус процедури, към инвитро олигархия. Няма белоруски и руски компании, няма потънали средства от Южен поток, Добре че не е казал, че Турски поток е в интерес на Украйна Снимка: Министерство на енергетиката

В интервю за Свободна Европа, енергийният министър Николов, в отговор на въпрос защо не сменя ръководството на Булгартрансгаз, ни прониза с откровението - Турски поток не е корупционен, а в интерес на потребителите !?

През инхаус процедури, към инвитро олигархия. Няма белоруски и руски компании, няма потънали средства от Южен поток, Добре че не е казал, че Турски поток е в интерес на Украйна.

Промяна, да видиш.

При 6 милиона лева на километър, без бюджет, наливане с фуния на пари, без отчет, без сметка, без никаква сигурност за изплащане (дори ако се наложат ограничения върху руския газ, отидохме зян, както утече в реката Северен поток ). За сведение - на интерконектора стойността е 2,4 милиона лева, при по-сложен терен. Дори да махнем разликата при тръбите. Пак разликата е потресаваща.

Чуйте само какво оправдание, шефа на БТГ, бил под политически натиск, демек репресиран. Така го репресирали, че скрил от вълнение Пътната карта с Газпром, подписана от Теменужка Петкова. Години наред го репресирали като го издигат за шеф на БТГ и да смятат за дарлинг на Борисов. Егати демагогията.

И интерконекторът с Гърция ще стане, въпреки спецоперациите на Газпром и тукашните спомоществуватели, включително Борисов, Радев, Пеевски и енергийният истаблишмент.

Та значи господин Николов няма корупция при Турски поток? А аз наивника си мислех, че идва смяна на Борисов.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари