Трима кандидати искат да оглавят ВиК - Русе

2
Четвъртият желаещ да заеме поста Светослав Бонапартов не е одобрен
Четвъртият желаещ да заеме поста Светослав Бонапартов не е одобрен Снимка: Dunavmost

Четвъртият желаещ да заеме поста Светослав Бонапартов не е одобрен

Трима са одобрените кандидати за управител на „Водоснабдяване и канализация“ - Русе, съобщават от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Както е известно, изпълняващият в момента длъжността инж. Илиан Милев бе назначен до конкурс, какъвто вече е обявен от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

За поста са подали документи четирима кандидати, от които са одобрени трима – сегашният управител Илиан Милев, главният счетоводител на ВиК - Русе Галя Влаева и бизнесменът Константин Велев.

Светослав Александров Бонапартов не е одобрен поради установено несъответствие на представените документи с изискващите се минимални и специфични изисквания по отношение на професионалния опит (т. 1, буква „б“) от обявата.

Допуснатите кандидати трябва да разработят концепция за развитие на търговското дружество за 5-годишен период на управление, след което ще бъде проведено събеседване.

Договорът за управление с избрания кандидат за управител се сключва за срок от 5 години. Месечното възнаграждение на управителя се определя при условията и реда на чл. 56 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    :)
    МРРБ отворете ги тези очи- как това нещо Влаева ще бъде допуснато до участие в конкурс за управител на ВиК Русе. Няма такова престъпно мислене събрано в главата на някой. Това е ходещо зло. Поинтересувайте се в годините колко служители настоящи и бивши и техните семейства разплака. И е бивш главен счетоводител.Ако се случи такава небивалица- мога само да съчуствам на все още работещите там. А за инж. Милев- адмирации. Млад, с достатъчно професионален опит, възпитан, ерудиран и добър човек. Успех Илко! Стискам палци и дано наистина има разум в оценяващите и справедливост. А Галчето- да ходи да си гледа пенсията.
  • 7
    7
    daskal
    Заплата 7-8 хиляди. Не е лошо.
  • 4
    6
    Гражданин
    Предлагам да назначат и тримата едновременно.Така както,показва история те ще се боричкат "кой кого" и по този начин кражбите ще са по-малко.От друга страна,тримата кандидати могат да ни докарат фирми от рода на "Атлантически води","Амазонски води" и т.н.По този начин,ще имаме достъп до световното "водно" богатство и ще обогатим географската си култура.
  • 2
    5
    СТЕФАН
    Пак публикувате непроверена новина, като тая за цената водата в началото на годината.
  • 14
    4
    Концепцията.
    Който обещава, че "за срок от 5 години" няма да разкопава Русе - него да турят за Баш Началник на ВиК!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари