Илия Лазаров: СДС твърдо стои зад кандидатурата на Десислава Атанасова за конституционен съдия

0
Тя е човек, който чете и се учи и прилага това, което знае, заяви главният секретар
Тя е човек, който чете и се учи и прилага това, което знае, заяви главният секретар Снимка: Мартин Пенев / БТА

Тя е човек, който чете и се учи и прилага това, което знае, заяви главният секретар

След ротацията в правителството трябва да има политически фигури.

Това е категоричната позиция на СДС, заяви на пресконференция в Русе главният секретар на партията Илия Лазаров, предаде БТА.

По думите му "политическите лица носят политическа отговорност и провеждат политика, а не само менажиране".

Лазаров коментира, че ако останалите политически формации в управлението стигнат до този извод, СДС е заинтересована и ще настоява да има свой министър.

По отношение на предстоящите избори за Европейски парламент главният секретар на СДС каза, че партията трябва да има представител. По думите му това ще бъде част от разговорите с колегите им от ГЕРБ в коалицията.

Лазаров каза още, че СДС категорично подкрепя кандидатурата на председателя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова за конституционен съдия.

"Ние сме уверени в нейните качества и твърдо стоим зад нейната кандидатура. Тя е човек, който чете и се учи и прилага това, което знае. Ще подкрепим и кандидатурата на "Продължаваме промяната - Демократична България" за конституционен съдия", каза още Лазаров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Пешо
    Тия или са оперирани от срам, или са по-зле дори от Деси Тъпото. Да предложиш дуловската мома за конституционен съдия е равносилно на това да предложиш на санитар в болницата да прави сърдечно-съдови операции… Дъното отдавна го стигнахме, сега дълбаем надолу!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари