Игри и Спорт за цялото семейство в Русе!

0
На кея - под Вития мост, на фестивала Реките на града – Русе
На кея - под Вития мост, на фестивала Реките на града – Русе

На кея - под Вития мост, на фестивала Реките на града – Русе

На 4 юни, събота От 10:00 часа до 13:00 часа  Ruse GO! ви кани на игри и спорт с над 100 вида занимания на открито. От игра с топка, федербал, фризби през въртене на обръчи, балансиране по греди, пускане на хвърчила, жонглиране до създаване на кули с дървени трупчета, ходене на въже, преминаване през мрежа от въжета и много други!

Свободна игра през цялото време.

Вземете си пикник одеяло, храна и напитки, за да можете да се насладите на хубавия ден на кея.

Идеята е, децата на Русе и техните родители да се събират лятото, да играят и спортуват заедно. Елате цялото семейство, вземете приятели, защото ще падне голяма игра!

Участието е безплатно за всички!

Напомняме ви, че родителите отговарят за действията на децата си, така както е на всяка детска площадка, като организаторите от Ruse GO! ще се погрижат да обезопасят максимално спортните дейности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари