Игра на страхове

0
Агресията е свързана със страха. Колкото по-страхлив - толкова по - агресивен
Агресията е свързана със страха. Колкото по-страхлив - толкова по - агресивен

Агресията е свързана със страха. Колкото по-страхлив - толкова по - агресивен

Кирил Петков написал на Бойко Борисов, че страхът е най-лошият съветник. Борисов не му отговорил. Но всички видяхме, че нанесе удар.

Между другото, скоро слушах лекция на едно събитие на Ratio. Там невролози много ясно обясниха, че агресията е свързана със страха. Колкото по-страхлив - толкова по - агресивен, казано кратко.

Лекторите казаха, че статистически мъжете са по-агресивни и в пъти по-често извършват престъпления. Връзката със страха сами си я направете.

От страх се правят най-страшни неща.

И понеже обществото няма да прави психоанализа на Борисов или другите участници, просто запомнете, че с Амигдалата шега не бива.

Миролюба Бенатова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари