Идвам от нищото и въобще не ми пука!

0
Светльо Витков, който се кандидатира за президент споделя, трябва да стане патаклама с бежанците за да се изчисти България
Светльо Витков, който се кандидатира за президент споделя, трябва да стане патаклама с бежанците за да се изчисти България

"Трудно е да промениш системата. Почнахме с малки каузи. След 5 години започнах да се замислям дали си заслужава, а и целият стрес. Няма да съм аз, ако се откажа от битката. Гласувайте! Който не гласува - няма право да дава оценки след това."

Това заяви в ефира на Нова телевизия Светльо Витков от ПП "Глас народен" по повод кандидатурата му за президент.

"Спечелихме 4% като и се започна: Светльо Милионера. Живея на същото място и карам същата кола, само гаджето смених. Протестите ни започнаха да приличат на гей парад, ходят хората да се навикат. Всичко е в действията", коментира още той.

"Идвам от нищото и въобще не ми пука. Нито съм предал, нито съм откраднал, за да ме е срам като си видя лицето. Трябва да отворим границата и да стане патаклама с бежанците, така България ще се изчисти. Ние една ограда не можем да построим - та армия да пази границата", смята Витков.

"България си ми е мястото, не искам да живея в чужбина", обяви той. По думите му изборите изглеждат като хаос, но не са. Попитан какво ще стане като стане президент, той заяви, че ще събери хора, които са читави. "Президентът има трибуна, може да вземеш позиция по всяка една тема, а не само да дръпнеш една реч за Нова година", обясни той. 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари