Идва времето на "снишаването" на тарикатите

1
Много от тях ще ни задминат по гръмогласие и антиборисовизъм, като се превърнат в най-жестоките му душмани
Много от тях ще ни задминат по гръмогласие и антиборисовизъм, като се превърнат в най-жестоките му душмани Снимка: Дарик радио / архив

Днес е 10 септември 1944, Бойко си тръгна през задния двор и ... партизаните започнаха да слизат от "офисите" и да доказват, че винаги са се борили против борисовщината. Особено активни в тази своя дейност са посредниците на бюрокрацията.

В медиите също започна смяната на кожата, блюстители на борисовщината и пеевщината, цацаровщината и гешевизма, започнаха да се проявяват като "активни борци против борисовщината".

Да ви убеждават че изобщо не са водили сутрешни блокове, следобедни публицистични предавания, не продължават да канят по всички канали аваторите - социолози, политолози, политици, политички, на Борисов и Пеевски.

Олигарси бизнесмени също започнаха да търсят да купят индулгенции, като си платят за да бъдат и с новите власти. Самият Борисов похвали новия кабинет като "отличен избор" а до вчера убеждаваше че е най-подготвения и друг като него няма. Защото иска да си купи спокойствие, а има какво да губи.

Та идва времето на "снишението" на тарикатите и на "активните" борци, които никой не е виждал. Много от тях ще ни задминат по гръмогласие и антиборисовизъм, като се превърнат в най-жестоките му душмани.

Запомнете не е само и толкова важно да се извадят потъналите в корист и аморалност аватари на Пеевски /неговите бизнесмени, прокурори, политици потънаха/ или на Борисов, а тези "посредници" - политици, бизнесмени и медии, които ги закриляха, които връщаха неговото или тяхното, които му осигуряваха медийния комфорт, защото те са цимента на модела. Липсата на базисни ценности и нивата на безпринципност и повратливост са смъртна опасност за превръщането на промяната в подмяна. Защото утре отново ще предадат демокрацията, свободата на медиите и словото, вашето доверие.

Този път трябва да се започне от нулата и кохортата на обслужващите корупционните и непотизки модели да бъде премахната.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари