И областният управител на Благоевград поиска да напусне поста си

0
Според Стоян Христов това е морален акт
Според Стоян Христов това е морален акт Снимка: Областна администрация - Благоевград

Според Стоян Христов това е морален акт

След назначаването на нов Министерски съвет на Република България, областният управител на област Благоевград Стоян Христов изпрати писмо до Министерския съвет, е което изрази желанието си да бъде освободен от длъжността областен управител на област Благоевград.

Според Христов това е морален акт, тъй като вече има избран нов Министерски съвет и той не е назначен от настоящия кабинет, съобщиха от Областна администрация - Благоевград.

Стоян Христов бе назначен за областен управител на област Благоевград с Решение № 973/06.12.2022 г. През изминалите 6 месеца той и администрацията работиха за осъществяване на важни проекти като изграждането на международен граничен контролно-пропускателен пункт Струмяни – Берово, стартирането на ремонтните дейности на моста при Покровник и др. С убеждението, че всички добри практики и политики ще бъдат продължени и в бъдеще, Христов сам депозира искането си за освобождаване от длъжност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари