И министърът на земеделието идва днес в Русе

0
В Русе днес ще бъдат и заместник-министърът на земеделието и храните доц. Георги Костов и изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по горите инж. Тони Кръстев
В Русе днес ще бъдат и заместник-министърът на земеделието и храните доц. Георги Костов и изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по горите инж. Тони Кръстев Снимка: БГНЕС

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще присъства в Русе на представяне на системата за независимо електронно проследяване и отчитане на дървесината.

Ще бъде представен внедрения електронен дневник, който е  последен елемент от системата за независимо електронно проследяване и отчитане на дървесината от горите до крайните преработватели, информира Дарик.

В Русе днес ще бъдат и заместник-министърът на земеделието и храните доц. Георги Костов и изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по горите инж. Тони Кръстев.

Събитието ще се проведе в преработвателно предприятие за дървесина „Гораинвест“.

Припомняме ви, че днес след обед в Русе е на посещение и министъра на труда и и социалната политика Зорница Русинова, която ще присъства на откриването на реконструираната сграда на Английската гимназия.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари