Хванаха шофьор на нелегално такси в Русе

0
Полицаи хванаха таксиметров шофьор, извършващ обществен превоз на пътници срещу заплащане
Полицаи хванаха таксиметров шофьор, извършващ обществен превоз на пътници срещу заплащане

Вчера, при специализирана полицейска проверка,  е бил установен един таксиметров шофьор, извършващ обществен превоз на пътници срещу заплащане.

По време на операцията около 08:50 часа на пътя Русе - Разград при разклона за с. Гецово е установен един нелегален таксиметров автомобил, неотговарящ на изискванията за таксиметров превоз на пътници, но извършващ такъв от с. Езерче за гр. Разград и превозващ двама пътници, от които единия срещу заплащане. Автомобилът с марка Форд Галакси, с регистрационен номер РР5690ВА, сив на цвят е  управляван от 35-годишният водач И. Х. Х. от с. Езерче.

Във връзка с това в ОДМВР - Разград е образувано бързо производство а от страна на Регионална дирекция “Автомобилна администрация” гр. Разград, на водача на автомобила е съставен акт по Закона за автомобилните превози за който предвидената административно-наказателна отговорност е глоба в размер на 1500 лева и  автомобила е спрян от движение на наказателен паркинг с принудителна административна мярка /ПАМ/ за срок от 6 месеца.

 

Източник: actualno
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари