Хванаха русенец с няколко вида наркотици в автомобила си

7
Мъжът признал пред полицаите, че си е закупил  амфетамин, метамфетамин и  хероин
Мъжът признал пред полицаите, че си е закупил амфетамин, метамфетамин и хероин

Разследване за притежание на наркотици е започнато във Второ РУ

До това се е стигнало, след като на 7 август, екип от районното е  спрял за проверка кола и в нея са открили от забранените вещества. Автомобилът с марка „Форд Пума“ е бил управляван от 36-годишен мъж от Русе. Водачът е отказал проверка с дрегер за  алкохол, както и проба за наркотици с техническо средство. За съдействие е извикан екип на пътна полиция, при което 36-годишният е дал проба за алкохол с техническо средство, която е била отрицателна, но отново е отказал за му бъде извършена проверка за употреба на наркотици.

Това  усъмнило служителите на Второ РУ и последвали допълнителни беседи с лицето, при което той си е признал, че в колата има наркотични вещества. Извадил  от джоба на предна врата на превозното средство полиетиленови топчета, съдържащи кристално вещество и прахообразно вещество и обяснил на униформените, че си  е закупил  амфетамин, метамфетамин и  хероин.

Последвал е оглед на  местопроизшествие, при който са иззети  пликче с кафяво прахообразно вещество и 8 топчета  с различен размер, в които е имало кристално вещество. Направен полеви наркотест на произволно избрано топче от веществата е реагирал положително за синтетичен наркотик. Започнато е разследване по случая, в хода на образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК.       

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари