Хванаха нидерландец да превозва сирийци на "Калотина"

0
36-годишният чужденец е влязъл в България със самолет
36-годишният чужденец е влязъл в България със самолет

36-годишният чужденец е влязъл в България със самолет

Задържаха нидерландски гражданин, който превозвал петима сирийци вчера. Той е хванат на ГКПП „Калотина“.

Патрул на гранична полиция установява автомобил, в който се возят петима сирийски граждани, които са със статут на кандидат бежанци у нас. 36-годишният нидерландец е влязъл в България със самолет на 8 октомври.

„Преди три дни автопатрул на гранична полиция на магистрала „Европа“ е видял претоварен джип, в посока „Калотина“. Той не е спрял на стоп палка на полиция, след което е отбил. Вътре са намерени сирийските граждани“, каза комисар Петър Терзобалиев - началник на Гранично полицейско управление - "Калотина", цитиран от bTV.

Той подчерта, че мигрантският натиск намалява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Русенка
    Ако нашите митничари започнат да правят пълна проверка на всеки камион, пътуващ за Холандия, и на всяка кола с холандски номера, тогава ще разберат за какво става дума. Сега има само лицемерие от холандска страна. Ама на България не й стиска. За разлика от румънците.
  • 2
    4
    Поздрави до 3
    Иди в Холандия и разбери. Кока, червени фенери, еднополови връзки. Господарско отношение на колонизатори
  • 1
    3
    до 2
    Вето на дрогата? Дефинирай дрога. Кафето е дрога, алкохола е дрога, цигарите са дрога. Вето на проституцията? Ми тя и сега е забранена по закон. Вето на проституцията може да има само ако сме арабски халифат, където жената е със статут на животно за разплод и мъжете имат по няколко жени.
  • 6
    2
    русенец
    Айде сега го изпратете на Рюте, Мюте и всякаква холандска паплач. Те самите са в далаверата с трафика на арабески, пък налагат вето на нас. В интерес на истината аз отдавна съм наложил вето на холандската идеология и начин на живот ВЕТО НА ДРОГАТА ВЕТО НА ПРОСТИТУЦИЯТА ВЕТО НА ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА Вето на всички холандски опорки. Нарочно използвам думата Холандия, защото именно това е названието на тази държава. Вярно е че се срамуват от своето има и искат да се преименуват на нидерландци, но вълкът козината си мени, нрава си не. Така че те остават холандци. А ние винаги ще си останем българи. Не се срамуваме и няма защо да се преименуваме.
  • 7
    1
    Възмутен
    Нидерландецът какво прави извън Шенген? Пазарува мигранти, чудо на чудесата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари