Увеличава се мигрантският натиск към България

0
Обяви за шофьори на мигранти вече има из социалните мрежи и вестниците за работа
Обяви за шофьори на мигранти вече има из социалните мрежи и вестниците за работа

Обяви за шофьори на мигранти вече има из социалните мрежи и вестниците за работа

Изобретателността на каналджиите в нелегалния трафик на бежанци надхвърля всякакви граници и заобикаляне на законите у нас, съобщава Euronews Bulgaria.

Само преди ден поредна гонка на джип претъпкан с мигранти вдигна на крак полицията в Бургас и по-чудо не завърши с тежък инцидент заради високата скорост. В джипа са осем сирийци, а зад волана този път е 26-годишен пакистанец, който ще бъде съден у нас както стотици други шофьори на бежанци заловени през последната година.

Над 300 са досъдебните производства в бургаската районна прокуратура, стотици са и осъдителните присъди най-вече завършили със споразумение и условни присъди. В повечето случаи заловените по тези бързи производства ползват служебни защитници, които натоварват българския държавния бюджет. А те най-често са млади мъже с чисто съдебно минало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    България
    Затвор за всички! И трафиканти и мигранти! Стига сте ги галили с перо! Преминал нелегално границата- затвор! Превозвал нелегални мигранти-затвор! Само така ще има управия!!! Ама в затвора на тежка работа,не ние да ги храним !!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари