Хванаха крадеца, обрал магазин в блок "Ахелой"

0
Р.К. на 46 години задигна стоки за близо 900 лева от русенски магазин
Р.К. на 46 години задигна стоки за близо 900 лева от русенски магазин

Полицаите от Второ РУ са установили автора на взлом в магазин в блок «Ахелой» в Русе, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе.

На 1 юни в 03:20 часа в полицията е постъпил сигнал за разбит магазин за хранителни стоки на ул. Плиска в Русе. При отиване на адреса служителите от Второ РУ са посрещнати от управителя на магазина.

Според получената на място информация е станало ясно, че в 02:59 часа алармата в обекта на магазина е била задействана. Когато служителите от охранителната фирма са отишли в обекта не са установени лица вътре, но са видели, че е счупено стъклото на прозорец над вратата на склада и е проникнато в него.

По данни на управителя е извършена кражба на 165 кутии цигари от различни марки. Нанесената щета е заявена в размер на 855.50 лв.

Оперативна група на МВР е извършила оглед на местопроизшествие, престъплението е документирано като е започнато дознание  по чл. 195, ал. 1, т.3 и т.4 от НК.

В хода на проведените опаретивно-идздирвателни мероприятия криминалистите са установили като извършител на деянието известният на правораздавателните органи Р.К. на 46 г.

Той е задържан за срок до 72 ч. с постановление на РРП.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари