Хванаха даскалица в лесбийска връзка с ученичка

0
Учителката се опитала да сложи край на живота си, след като била разкрита
Учителката се опитала да сложи край на живота си, след като била разкрита

Учителка на четвъртокласници бе арестувана миналата седмица, след като бе обвинена в лесбийска връзка със 17-годишна ученичка от баскетболен училищен отбор, който тя тренирала, пише Блиц.

24-годишната Кристи Лин Хог е преподавала в основното училище Рипълсайд, но също е помагала като треньор на баскетболния отбор на гимназия Аткин в родния ѝ град Аткин в американския щат Минесота. Местната полиция започнала да разследва Хог, след като другите треньори в даскалото започнали се съмняват в отношенията ѝ с момиче от отбора.

Те изразили своите притеснения пред майката на момичето. На 3 май следователите привикали Хог за разпит. Хог се съгласила да дойде доброволно, но около час по-късно в полицията постъпил сигнал за опит за самоубийство.

Хос се опитала да сложи край на живота си, като се опитала да се блъсне с колата си. Той обаче се оказал неуспешен. След като тя била изписана от болницата, на нея официални ѝ били повдигнати обвинения във връзка с прелъстяването на ученичката. В момента тя е пусната под гаранция.

Когато 17-годишното момиче било разпитано от следователите, то разказало, че имало връзка с Хог и правило секс с нея. Те станали близки през декември миналата година, докато Ход ѝ помагала с баскетбола. Връзката им придобила физически характер през март. Двете започнали да се целуват и да се опипват под дрехите.

В крайна сметка двете решили да правят секс. Момичето разказа също как Хог е пъхнала пръста си в нейната вагина. Секс е имало близо 10 пъти. Като двете се срещали на местно гробище или в дома на учителката.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари