Хванаха българи да крадат голямо количество олио във Великобритания

2
Съдът посочи, че на българите са им платени по 180 паунда за кражбата
Съдът посочи, че на българите са им платени по 180 паунда за кражбата

Съдът посочи, че на българите са им платени по 180 паунда за кражбата

Трима българи опитаха да откраднат голямо количество олио от супермаркет във Великобритания. На деянието обаче попречили смели служители на магазина, които заловили крадците, пише DailyMail, предаде NOVA.

Борис Огнянов (37 г.), Ян Георгиев (43 г.) и Николай Йорданов (44 г.) извършили опита за кражба на фона на драстичния скок при цените на олиото, който го превърна в търсена стока на черния пазар. Според полицията то се рециклира, за да се използва за производство на биогориво.

Съдът посочи, че на тримата са платени по 180 паунда, за да откраднат съдовете с олио, предназначени за компания за рециклиране.

Според Би Би Си кражбата на олио за готвене струва на хазната средно 25 милиона паунда годишно заради „загубени мита”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари