Хубава работа ама... сливенска!

0
Жена затъна с колата си в кални „разкопки“ на Топлофикация
Жена затъна с колата си в кални „разкопки“ на Топлофикация Снимка: Тони Кюлджиева / Фейсбук

Жена затъна с колата си в кални „разкопки“ на Топлофикация

Шофьорка затъна с лекия си автомобил в кални „разкопки“ на Топлофикация - Сливен.

Двете гуми на „Волво“-то потъват в калта на улица „Славянска“. Жената сподели, че там са се извършвали изкопни дейности по полагане на тръби за парно.

Поредната недомислица и поредната НЕсвършена работа в града ни! Разкопки от ТОПЛОФИКАЦИЯ - Сливен след полагане на тръби за парно?! Хубава работа ама... сливенска! Пазете си колите (ул. "Славянска") и да не ме обвините, че използвам групата само да "мрънкам", звъняно е многократно и е търсена връзка с "копачите"!", написа Тони Кюлджиева в социалната мрежа.

Повечето хора насочиха гнева и възмущението си към градоначалника.

Няма скоро да се оправят нещата в понеделник скъсах гума, чисто нова, на същия хал сме!“, коментира друга жена.

"Целият град в руини, една да избегнеш, в друга попадаш! Не довършили едното-друго започват! Копаят замръзналата земя, в дъжд зариват дупки… всичко против правилата е правилно за изпълнителите! Контрол няма, няма и да има за лапачите нагоре! Важното е да се приберат парите нищо, че работата им 5 за 4", отсече друга потребителка във Фейсбук групата "Born in Sliven".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари