Христо Стоичков се извини!

0
С ръка на сърцето се извинявам за думите си, сподели във видеоизявление Камата след като стано ясно, че ще бъде съден
С ръка на сърцето се извинявам за думите си, сподели във видеоизявление Камата след като стано ясно, че ще бъде съден Видео: Univision Deportes

Христо Стоичков се извини, че спомена сина на вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария при нападките си по отношение на проведения референдум в Каталуния. 

Преди ден Камата публично обвини Сорая Саенс де Сантамария във франкизъм и поиска оставката й заради действията на полицията по време на допитването за независимост в неделя. В отговор вицепремиерът обяви, че ще съди легендарния български футболист, предаде btv.bg.

"Живял съм дълги години в Каталуня имам много приятели там. Това, което се случи, беше демонстрация на франкизъм. Все още съм възмутен. Изображенията говорят сами по себе си. Кръв и насилие, насилие срещу невинни хора. Единственото, за което искрено съжалявам, е, че споменах сина на вицепремиера. С ръка на сърцето се извинявам за думите си. Съжалявам, че споменах детето, което няма ни най-малка вина за случилото се", каза Стоичков.

"Въпреки всичко снимките показват всичко лошо, което се случи в Каталуния. Не понасям никого, който се отнася лошо с хората от Каталуния. Да живее Каталуния и нищо повече", добави Камата.

Източник: btv.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари