Христо Стоичков към Роналдо: Ей, момче, аз да не съм ти секретарка?!

43
В своята автобиография Камата разказва интересна случка, свързана с легендарния бразилец Роналдо
В своята автобиография Камата разказва интересна случка, свързана с легендарния бразилец Роналдо Снимка: gong.bg

В своята автобиография Камата разказва интересна случка, свързана с легендарния бразилец Роналдо

През сезон 1996 - 97 Барселона печели Купа, Суперкупа на Испания и КНК, а за каталунците един до друг играят Христо Стоичков и Роналдо. В своята автобиография Камата разказва интересна случка, свързана с легендарния бразилец, предава Gong.bg.

"Роналдо ме попита в колко часа е утрешната тренировка, а аз му намазах ските, отговаряйки му сърдито: "Утре почиваме бе, новобранец!" И той, естествено, не се появи на заниманието.

Телефонът му бе изключен и настана паника. Започнаха да го издирват по спешност, питаха тревожно дали някой знае нещо. Траех си и чаках развръзката. Към средата на тренировката нашият се появи ядосан и с потно чело - карал от тях с бързината на линейка.

И притеснен се заоправдава: "Стоичков ми каза..." Веднага го срязах: "Ей, момче, аз да не съм ти секретарка?! Намуси се, но след тренировката още в съблекалнята се сдобрихме. Поканих го за моя сметка на вечеря, за да му покажа най-добрия ресторант в града, плюс още едно-две хубави места за релакс. Ухили се веднага с неговата маркова усмивка".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    25
    [email protected]
    Преди 30 години имаше толкова много борци и щангисти световни шампиони и гимнастици, Валентин Йорданов,Янко Русев дори големия Шаламан Оглу,световни и олимпийски шампиони състезавали се за България не за Испания.Не виждам какво толкова го величаете
  • 6
    24
    Сержо Леоне
    Най-големия футболер на България за всички времена, ФАКТ! Но.... Простак, СЕЛЯНИН с мания за величие, както 90% от индивидите в БГ с малко пари в джобчето!
  • 1
    23
    Иметоми
    Цветуща злобна тъпота. Пример за подражание! Много ми е интересно на какъв език му е говорил Стоичков.
  • 4
    22
    Перукан
    Мале,мале.18 стана много коментиран.Ники-Малка перуко,синко,всичко,което са написали хората за твоя идол е вярно.С майка ти стигнахме до извода,че си по-зле от него.Той не "размени" половинката си с никого.П.С.Желая Ви успешна 2023-та.Много позитивизъм и хумор,а не злоба и агресия.
  • 0
    21
    EEEE
    1996-1997 г. това е преди 25 години!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари