Стоичков: Още една легенда на "Барселона" си тръгва през задната врата

1
Христо Стоичков изрази възмущението и разочарованието си, че "Барселона" е на път да се раздели с Лионел Меси
Христо Стоичков изрази възмущението и разочарованието си, че "Барселона" е на път да се раздели с Лионел Меси

Христо Стоичков изрази възмущението и разочарованието си, че "Барселона" е на път да се раздели с Лионел Меси заради лошото управление на клуба

В ефира на американския спортен канал за испаноговорящи TUDN, Камата сподели, че ситуацията с Меси не е прецедент, а подобно унижение е преживял и той самият, предаде bTV.

"Това, което се случва в "Барселона" ме натъжава, защото си тръгва още една легенда през задната врата. Меси не е първият, няма да е и последният. Аз преживях нещо подобно. Йохан Кройф също, Бернд Шустер също, както и Фиго, който премина в "Реал" Мадрид, Роналдо, Ривалдо, Ромарио. Има много играчи, минали по този път."

"Според мен това ръководство доказа, че много трудно се справя с проблемите.", категоричен бе Стоичков, насочвайки гнева си основно към настоящия клубен президент Хосеп Мария Бартомей, за чиято оставка призовават привържениците на каталунския гранд.

"Единственото нещо, което искаме ние, бившите играчи, е уважение. Никога не съм се оплаквал от нашите фенове. Тяхната любов не се купува с пари.", завърши героят от САЩ'94.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари