Христо Иванов: Въпросът е да избелим прокуратурата

0
Трябва да се стигне до истината за ”Барселонагейт” и за останалите казуси, заяви Иванов
Трябва да се стигне до истината за ”Барселонагейт” и за останалите казуси, заяви Иванов Снимка: Facebook

Трябва да се стигне до истината за ”Барселонагейт” и за останалите казуси, заяви Иванов

”Дали някой от политическите лица ще бъде избелен или не зависи от много фактори и нека се произнесе и съда. Въпросът е да избелим прокуратурата. Въпросът е да се стигне до истината и за ”Барселонагейт”, и за останалите казуси, които трябва да бъдат разгледани. Ние настояваме те да бъдат разгледани, но настояваме да бъдат разгледани при условията при липса на съмнение в обективността на действията на прокуратурата и”, заяви Христо Иванов.

Има два принципа, които се използват в международната юриспруденция. Единият принцип гласи, че плодовете на отровното дърво са отровни, т.е когато институциите, които трябва да дават правосъдие, са отровени, те не могат да произведат истинско правосъдие. Това е случаят с нашата прокуратура, каза още той пред журналисти, предаде FROG NEWS.

Другият принцип, който искам да цитирам, е, че когато правосъдието се движи по време, съобразено с политическа конюнктура, с други фактори, различни от развитието на даден процес, това не е правосъдие, посочи Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Алекс
    Вие достатъчно се почерните с коалицията с ГЕРБ. Дано сте наясно, че връщане назад няма и това няма да ви бъде простено.
  • 4
    1
    Milko
    и това ако е изказ на политик......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари