Христо Иванов: Ще се отнесем отговорно към подадената ръка от ПП

0
Това какво ще бъде нашето участие в кабинета зависи от цялостната организация, обясни съпредседателят на "Демократична България"
Това какво ще бъде нашето участие в кабинета зависи от цялостната организация, обясни съпредседателят на "Демократична България" Снимка: БГНЕС

Това какво ще бъде нашето участие в кабинета зависи от цялостната организация, обясни съпредседателят на "Демократична България"

"Има добри знаци от страна на "Продължаваме промяната“ и ще се отнесем отговорно към тази подадена ръка. Ние получихме писмо от колегите от ПП за приемане на програмна декларация. Ще обсъдим какви ще бъдат нашите заявки в това отношение." Това каза съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в парламента, предаде репортер на Агенция "Фокус".

По думите му виждат стъпки, които показват отговорно и сериозно отношение и се надява останалите политически сили също да поемат отговорност.

"Това какво ще бъде нашето участие в кабинета зависи от цялостната организация. Ще участваме отговорно в усилията за формиране на кабинет на малцинството с втория мандат", каза още Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    до 1 - и чистач на зайчарника...
    първо ще пукнеш ти бе, изрод и лизач на дебелия банкянски задник на онзи престъпник от подземния свят, който ограби и срути България, ама продължава да показва омразната си на цял народ сикаджийска мутра, че и да лъже като дърт циганин! както впрочем прави вече 20 години!
  • 4
    1
    краниста
    Да пукнеш дано, хобот ! Антихрист ! Юда Искариотски !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари