Христо Иванов: Призовавам г-жа Митева да свика исканото от нас заседание утре или във вторник

0
"В петък събрахме подписи за провеждането на извънредно заседание на парламента в понеделник", пише Христо Иванов
"В петък събрахме подписи за провеждането на извънредно заседание на парламента в понеделник", пише Христо Иванов Снимка: БГНЕС

След Мая Манолова от ИБГНИ и съпредседателят на ДБ Христо Иванов призова за свикване на извънредно заседание на НС

"Този парламент трябва да отнеме Бюрото за защита на свидетели от Гешев въпреки цялата съпротива. Този въпрос е важен не само защото избива една от знаковите бухалки от ръцете на главния прислужник на дълбоката държава. Това кой как се позиционира спрямо него ще определи разпределението на силите в бъдещото народно събрание", пише Христо Иванов в позиция, публикувана във Фейсбук.

"В петък събрахме подписи за провеждането на извънредно заседание на парламента в понеделник. Целта е да гарантираме, че второто гласуване на измененията относно бюрото няма да бъде осуетено от указа за разпускане на народното събрание", припомня Иванов. "Междувременно, президентът вече даде знак, че ще бърза", добавя той.

"Ето защо, призовавам г-жа Митева да свика исканото от нас заседание утре или най-късно във вторник сутринта. Спазването на инструктивните срокове е важно, но има достатъчно примери за това, че когато нещо е истински приоритет, се намира и процедурно решение", заяви съпредседателят на Демократична България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари