Христо Иванов: Отстраняват всички, които не се ползват с доверието на Делян Пеевски

1
Така той коментира кадровите промени в ДАНС и МВР
Така той коментира кадровите промени в ДАНС и МВР Снимка: БГНЕС

Така той коментира кадровите промени в ДАНС и МВР

Отстраняват всички, които не се ползват с доверието на Делян Пеевски. Тези, които имат доверието му, остават или се връщат на своите позиции. Така съпредседателят на „Демократична България” Христо Иванов коментира освобождаването от поста на заместник-председателя на ДАНС Петър Петров и назначаването на Стоян Темелакиев за заместник-министър в МВР, предаде NOVA.

Във връзка с показания на бившия министър на електронното управление Александър Йоловски, Иванов подчерта, че са дадени още през октомври миналата година и оттогава Божидар Божанов и Кирил Петков не са търсени, а твърденията му за трите срещи трябва да се изяснят от прокуратурата. „Месеци наред Петков и Божанов са готови да съдействат, не са търсени, когато започва кампанията, тези твърдения се вадят, за да се използва прокуратурата за „медийна бухалка”, добави съпредседателят на ДБ.

По въпроса дали ПП-ДБ ще подпишат коалиционно споразумение за общо управление с ГЕРБ и ДПС след изборите, Иванов обясни, че в началото на предизборната кампания коалицията ще излезе с ясна формула как си представят управлението на страната, която ще стъпи на предложеното вече споразумение като цели и конструкция. „Ние ще започнем оттам, но това ще стане, когато имаме решение на нашите колективни органи”, уточни Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Drift
    Ха добър ден!!! Събудихте ли се? Тоя си разиграва коня и всички притихнали го слушат и не реагират!!! Ама до кога? Властта се изплъзва от ръцете ви! За да се справите с тези смешници-нещастни,трябват твърда ръка и яки топки!!! Някой има ли смелост?!!!
  • 2
    7
    Moni levi
    А,бе защо спите,не ги подгони те и вкарате в затвора,тези двамата мафиоти и боклуци,Тиквата и Пеевски?И нека пак да гласувате за Герб,ще спите и без заплати и без лекарства,и без добро здравеопазване! Помислете...
  • -2
    6
    До пети
    приятелю, ама ти не разбра ли, че ПеПедебилите именно това искат, да им влезе. Особено Хасан Василев, грозното лице на мафията. Иначе кой ще го погледне
  • -5
    5
    ицак
    тарикат мъж не писка, не разбрахте ли, че колкото повече шавате, повече ви влиза! Кръстете се да сте втори, щото май шиши ще излезе пред вас!
  • -5
    4
    ха,
    що така бе Ице?!? Като си гласувахте заедно си имахте доверие,кат разпърдяхте седянката нямате?!? Кога да ви вярвам бе, хубавци батьови?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари