Христо Иванов: Без ДПС трудно ще се справим

1
Второто четене на конституционните промени в НС ще е през декември
Второто четене на конституционните промени в НС ще е през декември Снимка: Да, България / Facebook

Без тяхната стабилизираща роля (на ДПС- бел. ред.) в теми, свързани със сигурността, трудно щяхме да се справим

Коалиция с ДПС няма. Второто четене на конституционните промени в НС ще е през декември. Това заяви Христо Иванов пред журналисти в кулоарите на парламента.

„Очакваме на 6 октомври НС да гледа конституционните промени на първо четене. Ще станат известни препоръките на Венецианската комисия. Между първо и второ четене ще ги отразим, следим нещата. На 6-7 декември ще може да преминем следващото четене“, каза той. И обясни, че конституционните промени са били една от причините да бъде създадено това мнозинство. "Дали има конституционно мнозинство, ще видим на второто четене", добави Иванов.

ДПС сами дефинираха своята роля, казаха че подкрепят определени политики. Без тяхната стабилизираща роля в теми, свързани със сигурността, трудно щяхме да се справим. Коалиция с ДПС няма“, отсече Иванов след вчерашното признание от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който призна, че ПП-ДБ и ГЕРБ са реална коалиция и ДПС е част от нея.

Според него има диалог между протестиращите и премиера Николай Денков и с подкрепата на парламентарното мнозинство ще се справят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    6
    До 1
    За проруските партии става дума,нали??
  • -5
    5
    Иво
    Все по -трудно става да мълчи тоя
  • -7
    4
    Иво
    всичко ще си признае на финала ........
  • -57
    3
    Българин
    Типично свинско лице циганско има тоя педерас Христо Иванов типична свиня турска крадлива.
  • -21
    2
    Манафин от ДПС
    Толкова сте им се навели, бузките сте си разтворили , а дупчицата – намазали с вазелин! Типични правоверни €вроатлантици!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари