Христо Грозев: Руски агенти използват ново оръжие, което може да приспи цял град чрез звук

0
Той коментира разследването по т. нар. „хавански синдром”
Той коментира разследването по т. нар. „хавански синдром” Видео: NOVA

Той коментира разследването по т. нар. „хавански синдром”

Разследващият журналист Христо Грозев разкри в ефира на „Здравей, България” по NOVA, че руски агенти използват ново оръжие, което чрез звук може да приспи цял град.

Има случаи, в които редица американски дипломати се оплакват от еднакви симптоми, оказа се, че група руски шпиони са били на едно място с тях и най-вероятно се успели да миниатюризират въпросното оръжие и да го използват. Вълните на това оръжие причиняват тремора на Минор. Това е неврологично заболяване, което нарушава способността за пазене на равновесие, за концентрация”, обясни той. Това става на фона на разследването по т. нар. „хавански синдром”.

По думите му у нас също са идвали руски агенти.

Шефът на групата 29155 е бил в България през 2015 г., заедно със свои хора, които са свързани с отравянето на Гебрев. Богати руснак със собствен имот на Черноморието - Булат Ямбурисов, е един от помагачите им", поясни Грозев.

И допълни, че другата седмица Университетът във Флорида ще демонстрира с експеримент как действа акустичното оръжие на мозъка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    11
    фена на Путин
    Да живееш в СанФранциско е бая скъпо удоволствие. Време от време трябва да дрискаш по Русия с въображаеми разследвания за да се задържаш на масрафа, защото ако те изфъчкат от сащ, от ГРУ те чакат с тъпа брадва да те изкормят, задето ръсиш измислици и обиждаш. Забележете, всичко изприказвано лежи на приказките на някакви хора на които им прилошало в присъствието на руски граждани и всичко се прелива в тайно супероръжие, което видиш ли приспива цял град. Няма как да повярва здраво мислещ човек на такава брутална глупост. Ставате смешни с такива публикации.
  • 4
    10
    Тоз Грозев
    Тоз Грозев,глупак.Чеше се където го не сърби и все на чужд гроб плаче и реве та се къса.Разледващ бил....майко,майко....мила.
  • 10
    9
    Замислен
    И ,Аз се чудя защо е заспал целият град Русе и май яече гражданското общество и съзнание че и цялата държава.От оръжието е сигурно.И да го мушкат тоз народ на сухо ,той пак спи.Цени спекула,спи.Земята му вземат,спи.Оръжейни системи,разни....
  • 6
    8
    аз предлагам
    да се закрият ЦРУ, Ми5, МИ6, Мосад, ДАНС, манс и да се назначи ицака грозев за световен разведчик! Така хубаво ще ви пързаля, че идея си нямате!
  • -4
    7
    До 3
    Сигурно само на тебе,съдейки от оценката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари