Христо Грозев обяви къде се намира в момента

0
Журналистът Христо Грозев, който беше обявен от Русия за издирване, вече е в САЩ
Журналистът Христо Грозев, който беше обявен от Русия за издирване, вече е в САЩ Видео: NOVA

Журналистът Христо Грозев, който беше обявен от Русия за издирване, вече е в САЩ

Това обяви той в предаването „На фокус” по NOVA.

„В Лос Анджелис съм, току-що пристигнах. Има няколко събития, свързани с документалния филма „Навални”, който създадохме. Ще разберем дали ще е номиниран за „Оскар” до дни. Има страни, в които не е проблем да кажеш, че си журналист. Например Америка”, каза Грозев.

Не се страхувам, тъй като свикнах с този начин на живот, поне от 2015 г. когато започнаха опитите за саботаж на нашата работа от страна на руското правителство, но не само – например и от Беларус”, каза Грозев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    daskal
    Добре, заставам зад каузата и правата му. Ама един въпрос не спира да ме гложди - как така обикаля света и живее на най-скъпите места. Тоест, откъде са му кинтите? Как ги изкарва? Нека обясни това, ама подробно. После пак ще говорим.
  • 2
    7
    плюс-минус
    Много е досаден този Ристю.
  • 4
    6
    ???
    Ристе много рано е скокнал до LA за оскара, бре.
  • 11
    5
    Съвет до Хр.Грозев
    Със този Тимуровски и комсомолски плам се хващай да разследваш корупцията в България и да защитиш правата на Българите за това че са дискриминирани спрямо другите етноси в България и подложени на тормоз и терор,ГЛУПАК такъв прост.Иди разследвай и защити Българите и покажи на цял свят къде са наврени в контейнери от държавата в Карловско след наводненията,Мизия,Бисер,Аспарухово селата преди Бургас.Покажи на светът че нямаме въртолети за спешна медицинска помощ и спасителни операции тъпак такъв изчекнат.Разследвай каква е програмата в образованието и как се неглижират български творци,писатели,възрожденци,класици и как се обезличава историята на България шибалко такъв.Разследвай банки за такси и лихви до колко са законни,раследвай защо още не е приет закона за фалит на физическо лице,минет сладък такъв .
  • 6
    4
    Хирурга
    - Дали си дупе за операция? -Ама разбира се ще боли и ще е без упойка ! Щом си се хванал с НПО-та и си вреш гагата за някой лев където не ти е работа е така,свиквай.Соросоидното хоро все ще те изхвърли някъде демократоре.Иначе работа във вестник "Телеграф" или секретарка с в "Атлантическият Клуб" на другаря Паси със вниманието на СДС,ДСБ и ДБ.Това е положението за някой лев.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари