Христо Грозев не разкри в коя страна, дори и на кой континент се намира в момента

2
Поне от 2 - 3 години руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) имат огромен проблем с нашите разследвания, коментира журналистът
Поне от 2 - 3 години руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) имат огромен проблем с нашите разследвания, коментира журналистът Снимка: NOVA

Поне от 2 - 3 години руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) имат огромен проблем с нашите разследвания, коментира журналистът

Поне от 2 - 3 години от руската служба за сигурност имат огромен проблем с нашите разследвания. Получавали сме сигнали от наши информатори, да внимаваме с новите познанства, с хора, които искат да се запознаят с нас”. Това заяви пред NOVA журналистът Христо Грозев от разследваща мрежаБелингкат”. Грозев беше обявен за издирване от Русия.

Грозев не разкри в коя страна, дори и на кой континент се намира в момента.

Не го правя нарочно. Но когато бях обявен за федерално търсене, бях на друг континент, затова се наложи да остана”, каза Грозев.

„Поне от 2 - 3 години не само аз, но и колегите от „Белингкат” имаме особен режим на пътуване, с купуване на билети в последния момент, за да не можем да бъде лесно разгадано къде пътуваме, какво разследваме. Сега нещата минават на качествено друго ниво. За да се върна в Австрия, където живея, трябва да променя значителна част от билетите си, за да не попадна на територията на страна, която може да извърши услуга на Кремъл”, каза Грозев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    grozno
    За пари и майка си в робство ще продадат ! Мръсно долно интригантче, хич да не се връща, че ще го оваляме в л@йна и пера да куткудяка на жълтите павета заедно с ханъм-Надето, Кирчо, Кокорчо и цялата им гей-дружинка, а бат' Боко ще кукурига заедно с тях ! Как може да са такива евтини подай-г@зове, бе !!! Долна стока !
  • 1
    5
    до 4
    Я ми дай линк към някое негово разследване, в което има доказателства, а не само предположения? Момчето изпълнява поръчки на английските тайни служби.
  • -1
    4
    до 3
    Никога не е плюл България, а изкарза кирливите ризи на кремъл, което вие лизачите на руски гъзове изобщо не харесвате. Коментара ти е една фъшкия изсрана от некомпетентен нискоинтелигентен примат!
  • 1
    3
    Когато прие да си агент на сащ...
    Когато прие да си агент на сащ и да публикуваш небивалици, да плюеш по България и по Русия... какво очакваше освен нпо-тата на сащ да ти плащат за пропагандата?!
  • 7
    2
    123
    Сега има да чета няколко седмици за "подвизите" на този нещастен мишок, но никой няма да обърне внимание на проблемите със сметоизвозването, улиците сa лепкава неизсъхваща слуз, която е свръх хлъзгава. След нова година поредната порция млади изчезват от тук. Горивото пак поскъпва осезаемо. Този боклук изобщо не ме интересува.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари