Христо Грозев е подал сигнала за българи - шпиони

1
Това се е случило в началото на годината
Това се е случило в началото на годината Снимка: Радио Свобода

Това се е случило в началото на годината

Сигналът за това, че български граждани са шпионирали във Великобритания в полза на Руската федерация, е бил подаден в началото на годината. Подателят на сигнала е разследващият журналист Христо Грозев, съобщи NOVA, запозната от свои източници.

Припомняме, че тримата българи - жена на 32 години и двама мъже - на 42 и 45, живеели във Великобритания от години. Участвали са активно като членове на избирателни комисии при изборите зад граница. Арестите са станали още през февруари, но българското посолство не е било уведомено.

В момента и тримата ни сънародници са освободени под парична гаранция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    10
    Крумови закони
    По времето на един от най-великите български царе - хан Крум Страшни, такива доносници, отпадъци и клеветници като тоя грозния боклук направо са ги убивали със закон! Защо ли?! Сами си правете изводите! – Ако някой обвини и набеди някого, той предварително да се не слуша, но вързан да се разпита. И ако се намери, че е лъгал и клеветил да се убие.
  • 6
    9
    Хайде, хайде
    Доносници винаги си е имало. Най общо са два типа. В случая говорим за меркантилно доносничество - ще се монетаризира, ще се превърне в пари. В повечето случаи обаче, доноси се правят от неудволетворени от живота хора. Предимно жени без сексуален, социален, професионален или какъвто и да е живот. Те се прибират сами в къщи, хората избягват дори да пият кафе с тях или ако го правят са на тръни /просто си ги познават що за стока са/. И така, с доноси запълват празнините в животеца си. Лично аз не се впечатлявам. Изолирам се доколкото мога от тях и приемам, че просто има такива хора. И най често боклук се ражда, не се създава във времето.
  • 7
    8
    Замислен
    Кой ли подава имена и данни за български политици,журналисти и общественици в сайта миротворец ? И с каква цел ? Кой ли ? Я да се сетим като помислим заедно.
  • -4
    7
    до 6
    Чудя се какво има да се донася в офис с няколко души ? Сигурно и там редят пасеанси вместо да работят и затова се получават доноси. Доноси се получават, когато вместо да работиш се чудиш кой да си поиграе с пишката ти или какво да окрадеш. Ако всеки си гледаше твърдо работата у нас нямаше да има такава дума донос. Затова драги Българи си гледайте работата и никога няма да попаднете под прожекторите на доносниците.
  • 16
    6
    Пффф
    Идея си нямате какви доносници сме българите. Повярвайте, ако ще да сте трима човека в офиса, поне единият е доносник. И не защото ще спечели нещо от доносите си! Просто си е такъв по душа. Изпробвано от 30 годишен опит.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари