Христо Белоев е новият председател на Общинския съвет в Русе

1
Одобриха състава на комисията, която ще изготвят правилника за работа на съвета
Одобриха състава на комисията, която ще изготвят правилника за работа на съвета

Одобриха състава на комисията, която ще изготвят правилника за работа на съвета

Академик Христо Белоев е новият председател на Общински съвет - Русе.

Това стана след балотаж, завършил преди минути, в който участва той и Елеонора Николова. Белоев получи подкрепата на 28 съветници от общо 43 гласували на втори тур.

Преди балотажа групите на ВМРО и ИТН заявиха, че отказват да гласуват.

"Всички искаме нашият град да изглежда по-добре и нашите съграждани да живеят по-добре. Да се постараем всички да работим заедно в името на Русе и русенци", заяви акад. Белоев след като бе избран за председател на новия Общински съвет.

"Надявам се, че толкова различни политически сили в Общинския съвет ще могат да намерят общия път към себе си в името на Русе и на русенци. Надявам се, че заедно ще положим нужните усилия", допълни Белоев, който бе председател на Общинския съвет в Русе и в периода 2015-2019 година.

Одобрен е съставът на 11-членната комисия от общински съветници, които ще изготвят правилника за работа на ОбС - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    27
    Дани
    Да му е честито и дано взема правилните решения за проблемите!!! Надявам се че всички мислят доброто на града ни (който между и е най красивият град в България),но все пак не са факири!!! Идеята за скейт парк е много добра,но мисля че мястото е неподходящо!!!Несъвместимо с майките с колички и по възрастни хора!!!
  • 5
    26
    Hotdog
    Тоя пък не се наяде!!! Всички възможни титли взе и не се спря!!! Как ще работи на две държавни длъжности? Има ли правораздавателни органи? Толкова ли няма читави хора в тоя град?
  • 11
    25
    Гледка
    Тоя общински съвет ми прилича на градското сметище, всякакви отпадъци и боклуци можеш да видиш начело с един префасониран с някаква титла, която едва ли заслужено притежава. Жалко за Русе, осем години ще бъде управляван от едно недоразумение и тая сбирщина.
  • 7
    24
    ДЕПМ
    Аре...Русе умре!
  • 7
    23
    Ама това психо Милен Боев,
    Ама ти наистина си психо. Знаеш къде да отидеш, нали? Вземай си хапчетата, че много си се влошил!!!!!!!!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари