Хотелиерите у нас се отказват от ол инклузива

8
В новите пакети към нощувката са включени само вечеря и закуска
В новите пакети към нощувката са включени само вечеря и закуска

В новите пакети към нощувката са включени само вечеря и закуска

Много хотелиери у нас се отказват от системата "ол инклузив" заради поскъпването на хранителните продукти. Тази нова тенденция коментира Павлин Косев, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация във морската столица. В новите пакети, които предлагат местата за настаняване, към нощувката са включени само вечеря и закуска, посочи той, предаде БНР.

Много от хотелиерите споделят, че резултатите тази година не са стигнали техните очаквания, а основен фактор са увеличените разходи заради инфлацията, посочи Косев.

"Смятам, че сезонът не беше лош. Сега живеем във форсмажорни времена и пред бранша изникват различни предизвикателства", каза още той. Според него успешни ще са тези хотелиери, които бързо успеят да се адаптират и да намерят правилните решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -35
    3
    БойкоB
    Ол инклузива е аналога на комунистическите почивни станции и трябва да се премахне заедно с паметниците от комунизма!
  • 25
    2
    Дончо Барбалончо
    Още по-зле ще става като махнат ол-инклузива. От зле на по-зле и до най-зле. Това са Българските хотели. Лошо обслужване, кисел персонал, максимално надути цени.
  • 34
    1
    И след това "мъдро" решение да...
    Много хора отиваха по нашите хотели именно заради ол инклузива! А сга, е сега няма да идат! Така че, "трай коньо за зелена трева"! Анадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари