Хотели предлагат Instagram-детегледачка

0
Тя ще се заеме с обновяването на акаунта ви, докато вие се наслаждавате на почивка, далеч от всякакви електронни устройства
Тя ще се заеме с обновяването на акаунта ви, докато вие се наслаждавате на почивка, далеч от всякакви електронни устройства

Хотелите в цял свят предлагат на своите гости да се отпуснат и откажат от устройствата, но в Швейцария откриха необичаен начин за предразполагане на клиентите да стоят далеч от екрани: сега е възможно да поръчате Instagram-детегледачка.

Тя ще се заеме с обновяването на акаунта ви, докато вие се наслаждавате на почивка, далеч от всякакви електронни устройства.

Услугата е достъпна в 17 хотела Ibis в Цюрих и Женева, съобщава Turizm.

Както заявяват авторите на идеята, това ще помогне на хората да се освободят от стреса, който възниква при водене на активен живот в социалните мрежи.

Веригата от хотели вече е подала заявка за услугите на десетки известни блогъри, които ще поемат отговорността да бъдат вместо вас в Instagram.

През 2018 г.  в курорта Conrad Hilton, разположен на един от Малдивските острови, се появиха специални служители, нагърбени със задачата да запознаят гостите с най-удачните за снимане места в района.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари