Хора бедстват пети ден без ток и вода в Русенско

0
Изхвърлих всичко от хладилника и фризера. Търпя подигравки, от хора които имат ток, сподели жителка
Изхвърлих всичко от хладилника и фризера. Търпя подигравки, от хора които имат ток, сподели жителка Снимка: кадър БНТ

Изхвърлих всичко от хладилника и фризера. Търпя подигравки, от хора които имат ток, сподели жителка

Продължава да има населени места в страната, които не могат да се справят с последиците от обилния снеговалеж от края на миналата седмица.

Частично е все още бедственото положение в Община Две могили, Русенско, където хората в някои села пети ден са без ток.

"Пети ден сме без ток, отопляваме се на ток, изхвърлих всичко от хладилника и фризера, спим в приятели", сподели пред камерата на БНТ жителка.

"Намесата на военна техника се наложи, тъй като аварията е на отдалечено място от главния път. Нямаше как да се стигне до мястото. Към днешния ден е възстановен далекопроводът, стълбът е монтиран, жиците са опънати, така че вече има ток към помпената станция за подаване на електроенергия за водата, за града и за няколко от селата. Очаква се до края на деня да бъдат възстановени и трасетата с откъснати жици в населените места, включително Две могили, за да може населението до края на деня да има електроенергия в къщата си", заяви кметът на Две могили Божидар Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Венко събутия срутник
    Ако олиото поскъпне от утре тогава проблемите с тока не могат да го оправят нито Мими Виткова нито Светльо Витков и дори Коко Шанел!
  • 15
    2
    LOL
    Дано сте разбрали, че държава има само когато трябва да взема от вас. Когато трябва да дава и да се грижи за правата ви никаква я няма тая държава. И не са виновни нито Путин, нито ЕС, нито САЩ, нито Турция, нито Китай. Виновните имат български имена. Държавата има договори с тия ЕРП-та, ама повярвайте единствените действия които предприемат институциите са изнудване за подкупи. Когато има нужда някое частно дружество да бъде вкарано в правия път от държавните институции, началниците в тези институции подскачат от радост, че ще имат нова възможност за бързо забогатяване чрез корупция. Важи за снегопочистващи, дърводобивни, пътно строителство, ЕРП, ВиК, ТЕЦ, заводи замърсители и т.н.
  • 8
    1
    Да живее правителството
    Нека от здраве не се отърват тези които разпродадоха енергиината система за разпределение на България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари