Хор "Свети Георги Победоносец" кани на безплатен великденски концерт

0
Програмата включва духовна музика на български и чужди композитори
Програмата включва духовна музика на български и чужди композитори Снимка: Община Русе / архив

Концертът е подарък за гражданите на Русе

На 19 април от 18:30 ч. в зала „Европа“ на Доходното здание Детско-младежки хор "Свети Георги Победоносец" при Общинския младежки дом кани русенци и гостите на града на своя Великденски концерт.

Програмата включва духовна музика на български и чужди композитори. Диригент на хора ще бъде Мина Влайкова, а пианист - Божена Иванова. Концертът е подарък за гражданите на Русе, като входът ще бъде свободен.

Детско-младежкият хор "Свети Георги Победоносец" при Общинския младежки дом взема дейно участие в културния живот на Русе. Стана традиция за всеки голям празник хорът да изнася тържествени поздравителни концерти за русенската общественост. Хорът е редовен участник на всички национални хорови прегледи, носител е на множество награди и има много покани и концерти извън страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари