Холивудска звезда разби Ферари за 800 000 лева

1
Майкъл Б. Джордан се е забил със спортната си кола в паркиран автомобил в Холивуд
Майкъл Б. Джордан се е забил със спортната си кола в паркиран автомобил в Холивуд

Майкъл Б. Джордан се е забил със спортната си кола в паркиран автомобил в Холивуд

Холивудска звезда от поредицата от филми за Роки разби спортното си Ферари 812 Superfast за 429 000 долара (близо 800 000 лв.) в паркирана друга кола в Холивуд, Калифорния в събота вечер.

Говорител на полицията в Лос Анджелис заяви, че инцидентът с Майкъл Б. Джордан е станал в 23:34 часа на натоварен участък от „Sunset Boulevard“.

На 36-годишния актьор от „Крийд“ не е правен тест за алкохол и не е задържан, защото след инцидента той и собственикът на пострадалата друга кола се споразумели.

От кадри на пострадалия автомобил става ясно, че десният калник на синьото спортно превозно средство на звездата от „Крийд“ е откъснат, а една от гумите, която е със златна джанта е на няколко метра зад колата.

Що се отнася до другата кола, части от лявата страна на превозното средство са огънати.

Не е ясно дали другият шофьор е бил в автомобила при инцидента.

Полицай, който се оказал в момента на произшествието, попитал Джордан „Какво се случи?“, но актьорът не дал обяснение.

Въпреки това бил помилван. Тъй като нямало пострадали при инцидента, холивудската звезда само попълнил онлайн полицейски протокол, пише "Телеграф".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    daskal
    У нас такива коли ги карат проститутки, сводници и наркодилъри.
  • -1
    1
    Фен на Путлер
    А аз разбих дръгливата си 50-годишна жигулка в една каруца, щото не можах да я изпреваря на село! Нищо, важното е, че карам соц кола, пия само боза от 6 стотинки и самагон! Слава на ТероруZZшлямистан и нашия велик лидер Владолф Путлеренко!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари