Ходжа чете 744 пъти молитва, за да спре мъж от кръшкане

9
Измамници прибрали 10 000 лв. да развалят черна магия, но Кадир ходжа не взема пари
Измамници прибрали 10 000 лв. да развалят черна магия, но Кадир ходжа не взема пари

Най-много магии се правят на заможни хора - да се разболеят, да си развалят семействата, да им се съсипе бизнесът. София и Варна са пламнали от черни прокоби. 80% от богаташите там носят проклятия.

Това твърди 90-годишният Кадир ходжа от асеновградското село Долни Воден, който повече от половин век изчиства негативни влияния. По думите му лесно може да се причини беда на някого - достатъчно е да се хвърли шепа пръст по дома му, за да плъзнат там раздори и скандали. За прокоба за смърт пък се използвали вода или нокти от мъртвец. Според Кадир ходжа тя се разваля изключително трудно. В такива случаи баел на омагьосания цяла седмица и му давал дапие вода, над която са четени молитви от Корана, информира 24 часа.

Мюсюлманският духовник е категоричен, че не приема пари за освобождаване от черна прокоба. Чувал е обаче, че други ходжи вземат от големци баснословни суми, достигащи до 10 000 лева.

Бизнесдама от столицата му се оплакала, че в жилището си намерила малко вързопче с косми и черупки от яйце. Оттогава делата ѝ тръгнали зле. Шуменски имам ѝ поискал 4 бона, за да премахне магията.

В Кърджалийско

тарифата била

8000 лв.

Когато човек дойде при мен, независимо от каква вяра е, първо му гледам на Йълдъз китаб. Така откривам дали има магия. Виждам и името на този, който я е поръчал. Не го издавам обаче, за да не се стигне до кървави разпри. Казвам единствено откъде идва негативната енергия”, разказва мюсюлманският духовник. Категоричен е, че самият той никога не е правил черна магия, тъй като било голям грях.

Кадир ходжа обяснява, че събира разделени партньори със сладко, на което преди това баел 21 пъти. За целта можело да се използва и бонбон. След 48 часа ефектът бил налице. Когато мъжът кръшка, се налагало да се чете 744 пъти специално заклинание.

За зачеване ходжата от Долни Воден отново гадае на Йълдъз китаб, за да разбере дали на жената ѝ е дадено да има дете. Така вижда и миналото, настоящето и бъдещето ѝ.

За тази цел му е необходимо нейното име и това на майка ѝ. Зад всяка буква стои число с определено значение. Ако на жената ѝ е писано да стане майка, Кадир ходжа дава на нея и партньора ѝ 6 червени ябълки. Те се изяждат необелени три вечери подред през един час.

Преди половия акт

всеки от двамата

гълта листче

с арабски букви

във формата на хапче. При неуспех опитът се повтарял.

Помогнал съм на десетки, включително на медици, да се сдобият с потомство. Наскоро 38-годишна акушерка от Пловдив, която дълго време чакаше дете, роди момче”, посочва Кадир ходжа. Преди дни доктор от Чепеларе пък потропал на вратата му, тъй като получил инсулт и окото му било засегнато.

“Идвам да ми баеш. Мъчих се с лекарства, но няма полза”, оплакал се лекарят. Тръгнал си със

специална муска

за здраве

По думите на мюсюлманския духовник амулетът трябва да се носи на гърдите. Някои се държали временно, докато се изпълни предназначението им - брак, забременяване, успешен бизнес, работа. Клиентите на Кадир ходжа оставяли за муската по 10-20 лева.

Тя е като броня. Ако тръгнеш да се давиш, ще се намери кой да те извади. В огън да попаднеш, ще те спасят. И 50 души да направят магия на един и същи човек, няма да го застигне”, уверява Кадир ходжа.

Същото твърди и общинският съветник от Реформаторския блок в Пловдив Айри Мурат, който се прочу с 2,63 на матурата по български език, но на поправката успя да я вземе с 3,29. Преди да бъде избран в градския парламент, е бил имам на меджит в кв. “Бъндерица” в продължение на 15 г.

Мурат разказва, че докато се е занимавал с религиозна дейност, неведнъж е развалял черни прокоби, но никога не е приемал пари. Най-страшната магия според него е за смърт. Правела се, като в гроб се заравяла дрехата на този, за когото е предназначена. Преди това върху нея се произнасяло проклятие.

Не след дълго омагьосаният започвал да губи сили. Лицето му придобивало блед вид, обхващала го безпокойство и не можел да си намери място. Бившият имам описва история с богат млад мъж, който необяснимо залинял. Лежал месеци по болници, където минал през всички възможни изследвания. Лекарите така и не могли да открият причината за състоянието му. Накрая самите те го изпратили при ходжа.

Цяла седмица му четох молитви над съд с вода. Поръсвах с нея първо краката му, а после цялото тяло. Давах му да пие и се оправи”, обяснява Айри Мурат.

Той е категоричен, че ако някой прави магия за смърт, го чака най-лошото. В стих от Корана се казвало, че такива хора ще горят в ада. Според Мурат само невярващ може да пожелае зло на другия. По думите му

от белите магии

най-честата била

за обич

При нея се произнасяли заклинания над снимка, както и над дреха на жената или мъжа. Четели се и молитви върху вода, а с нея се приготвяли чай, кафе или ястие за същия човек.

Ходжите не бива да вземат пари, когато помагат на сполетени от нещастие. Много от тях са превърнали обаче дарбата си в бизнес”, признава Мурат.

Измамници прибрали 10 000 лв. да развалят черна магия

Вземането на пари за изчистване от магии е вид измама. При нея пострадалият се въвежда в заблуда, от което се облагодетелства извършителят. Това е престъпление, за което Наказателният кодекс предвижда от 1 до 6 г. лишаване от свобода, коментира говорителят на районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев.

По думите му жертвите се доверяват на врачки, когато те или близките им са в крайна нужда. Най-често ставало въпрос за неизлечима болест. Тогава хората броели хилядарки на мошеници, за да ги отърват от проклятието.

Наскоро пловдивските обвинители са предали на съд три измамнички, които са прибрали близо 10 000 лв. и златни накити от петима души, за да им развалят черни магии.

Пострадалите са се свързвали по телефона с въпросните екстрасенски, които им казвали, че ги грози много сериозна опасност. Така ги мотивирали да действат по-бързо”, обяснява Атанас Илиев.

Следващата стъпка на гадателките била да поискат пари или бижута, за да ги заровят в гроб. Там трябвало да престоят 24 часа, за да се премахне злата прокоба. Врачките обещавали, че ще върнат банкнотите и скъпоценностите. След това обаче заявявали на жертвите си, че ако изкопаят парите, магията може отново да се върне. В крайна сметка петимата се усетили, че ги мамят, но вече нямали контакт с врачките.

Според разследващите при подобни престъпления, които са с висока степен на обществена опасност, извършителите често се представят с фалшиви имена.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари