Хитът сред абитуриентките тази година

0
Опитвайки се да бъдат оригинални за празника си, момичетата надуват джуките си почти двойно
Опитвайки се да бъдат оригинални за празника си, момичетата надуват джуките си почти двойно

Хиалурон в устата е тотален хит сред абитуриентките тази година.

Опитвайки се да бъдат оригинални за празника си, момичетата надуват джуките си почти двойно, научихме от България Днес. Причина за новата мода е и отказът на пластичните хирурзи да уголемяват бюстовете на ученички, ненавършили пълнолетие.

"За разлика от минали години вече не идват родители с малолетни момичета, които за абитуриентския бал им подаряват импланти. Почти нямам колега, който да прави подобен тип операция. Това вече е рядкост. По принцип пациентът трябва да е навършил 18 години. На малолетни момичета категорично не правя естетични корекции, освен ако не става въпрос за тежка малформация. Според мен дамата трябва да е навършила поне 20 години, за да вземе подобен тип решение", коментира д-р Николай Георгиев.

Заради бойкота от страна на специалистите силиконът излиза от мода при гимназистките. Те вече се насочват към по-достъпната процедура с хиалуроновата киселина. Тя е естествен компонент на организма и подлежи на пълно разграждане след няколко месеца. Така дори и дамите да не се харесат, щетите няма да са за цял живот. За тази екстра принцесите за една вечер, или по-скоро техните родители, трябва да извадят от джоба си между 500-600 лева. Заради новата мода и големия интерес няколко месеца преди празничния ден козметични студия пускат промоции с до 50% отстъпка. Така освен по-безвредно процедурата излиза и по-евтино.

Друг хит тази година е инкрустирането на скъпоценен камък върху зъба. Златните накити от прабаба като подарък за бала вече са демоде сред завършващите гимназия. Вместо да украсят вратовете си с наследствените бижута, те предпочитат да облепят зъбите си с камъни „Сваровски“. Тази екстра е популярна както сред момичетата, така и сред момчетата.

Процедурата не е свързана с изпиляване. Зъбът се полира, избира се камъче и се залепва с помощта на фотополимер. Вероятно ще са нужни няколко часа, за да свикнете с малкото бижу в устата. Ако пациентът желае, след време лесно може да се раздели с него, без да се увреди зъбната повърхност. За да се постави камъчето за по-дълъг период от време, е нужно то да се фиксира с цимент. Така се гарантира здравото му залепване за години напред. Тази екстра също не е много скъпа. За нея абитуриентите плащат около 50 лева.

Колкото до облеклото, мъжката мода тази година разбива всякакви класации. Официалният костюм момчетата заменят не с какво да е, ами с шорти. Все повече дизайнери налагат модата на смачканите шапки и късите панталони в официалния гардероб. Така че да не сте си помислили да сте с дълъг панталон на бала през 2017 г., защото няма да сте в крак с новите тенденции. Колкото до дамите, тази година изключително модерни са роклите от две части.

Те започнаха да набират сила още миналата година, но тази се очаква съвсем да превземат модните колекции.

Тазгодишните балове определено ще са цветни по отношение на косите. И то много шарени – коси, преливащи се в няколко цвята, наслагване на светли тонове върху тъмна база, искрящи цветове като кралско синьо, пурпурно, тъмновиолетово, пастелни тонове като розово злато и сиво. Тенденциите наистина са разнообразни. Изглежда, демоде е единствено да сте с нормална коса и скучна прическа.

След сърцераздирателната история на Кристиян Неделчев, който миналата година беше тръгнал с метро на бала си, тази година се изсипа вълна от съпричастни българи. Те са готови да помогнат да абитуриенти без финансови възможности. Една от тях е студентката по френска филология Вяра Гигова. За месец тя успя да събере над 500 тоалета, които да дари на по-бедни зрелостници. За жалост, разбира, че повечето от тях се притесняват да се свържат с нея и затова решава сама да стигне до тях. Така към днешна дата момичето е облякло цели 54-ма абитуриенти.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари