Hell’s Kitchen България приключи за Артур

1
На Цветница двете Оранжеви - Елена и Виктория влязоха в елиминационен дуел
На Цветница двете Оранжеви - Елена и Виктория влязоха в елиминационен дуел Снимка: NOVA

На Цветница двете Оранжеви - Елена и Виктория влязоха в елиминационен дуел

Тази вечер Hell’s Kitchen България започна с провала на Виктория в сладкарството, който ѝ гарантира оранжевата престилка, продължи с дневен двубой и приключи с ожесточена битка за оцеляване на вечерната резервация. По време на номинациите шеф Ангелов изненада всички с изгонването на играч от Синия отбор- Артур.

На Цветница двете Оранжеви - Елена и Виктория влязоха в елиминационен дуел, като предизвикателството включваше кутия на тайните, подкрепа от приятел, игра на асоциации и чак след това готвене. Липсата на ентусиазъм и борбен дух на Виктория си проличаха в ястието ѝ и Елена получи безапелационно победата и предимството да избере кой отбор да поведе на вечерята.

Елена остана вярна на Червените, а Виктория застана начело на Синия отбор. Поради подозренията на Виктория за саботаж от страна на Денислав, тя бързо го отпрати в общежитието. Сините обаче водеха Червения си лидер към сигурен провал с поредицата от груби грешки и загубата на самообладание на Артур, което му коства куртката на номинациите. Търпението на шеф Ангелов се изчерпа и печките в Синята кухня бяха загасени, докато Червените вървяха устремено към успеха и изпълниха всички поръчки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Читател
    Дебелата Виктория,с идиотското си подмазване,беше причината да изкарат от играта един сериозен в отношенията си с другите и добър в професионално отношение,Артур. Зрителите,сигурно са останали изумени,когато трябваше по добрият да си тръгне. За буламачи които Ангелов изхвърляше в кофата,изработен от дебелата участничка,той остана кьорав и глух. Зрителите на кашаварското предаване,със сигурност останаха дълбоко разочеровани от действията на организатора на това шоу.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари