Хасан Азис е бил на шестчасов изпит в дома на Ахмед Доган

0
В никакъв случай не се чувствам наказан, заяви кметът на Кърджали
В никакъв случай не се чувствам наказан, заяви кметът на Кърджали Снимка: Фейсбук

След 20-годишно управление, той няма да е кандидатът на ДПС за предстоящите кметски избори

"В никакъв случай не се чувствам наказан."

Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ настоящият кмет на Кърджали Хасан Азис.

Вчера стана ясно, че след 20-годишно управление, той няма да е кандидатът на ДПС за предстоящите кметски избори. Решението е взето от ръководството на партията, която е преценило да издигне кандидатурата на Ерол Мюмюн за кандидат за кмет на Кърджали.

Хасан Азис заяви, че решението не е било изненада за него. Определи възможността 20 години да е начело на Кърджали като невероятна възможност, за което благодари на партийното ръководство, на почетния председател на партията и на всички жители.

"20-те години са една добра атестация за работата на един кмет, особено, когато става дума за Кърджали. В този смисъл за мен тази промяна, която идва е закономерна и се надявам нашият кандидат - млад, амбициозен, положителен, с виждане за развитие на Кърджали и общински съветник през миналия мандат, да продължи да надгражда", каза Хасан Азис.

По негови думи повече от шест часа в рамките на два тура са дебатирали кандидатите по време на станалия известен като "изпит за кмет" при почетния председател на партията.

"Не говорим за превъзходство, за взет или за загубен изпит, не говорим за победител и победени, а за приемственост, надграждане и последователна политика на ДПС", каза настоящият кмет на Кърджали.

Той посочи, че големият изпит тепърва предстои - изборите. Хасан Азис заяви, че ще бъде част от кампанията на ДПС за местните избори и ще работи за кандидата Ерол Мюмюн.

Настоящият кмет на Кърджали заяви, че се чувства горд, щастлив и удовлетворен, а града определи като столица на толерантността.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 39
    2
    Хасан Насран
    Бас чукам, че някой рязан ибрикчия е извикал „Чаламба!“ ................................... http://altvipusk80vvmu.blogspot.com/2015/12/blog-post.html
  • 72
    1
    123
    6 часа му е лапал оголеното калмарско пипало между краката в отчаян опит да го стегне но се е провалил, доганя така и не успял да го вдигне.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари