Хасан Адемов: Пенсиите се плащат от скъпите храни. Това е пагубно!

2
Отиваш, купуваш скъпото сирене от магазина, плащаш ДДС, за да получиш този размер на пенсиите. Не може да има такава система, възмути се той
Отиваш, купуваш скъпото сирене от магазина, плащаш ДДС, за да получиш този размер на пенсиите. Не може да има такава система, възмути се той Снимка: ДПС

Отиваш, купуваш скъпото сирене от магазина, плащаш ДДС, за да получиш този размер на пенсиите. Не може да има такава система, възмути се той

"Всеки месец се тегли по 1 милиард лева външен дълг. Пенсиите се финансират с дълг. Не с осигурителни вноски, както е традиционно." Това заяви социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов по време на предизборна среща в Разград. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът от ДПС Искра Михайлова и водачът на листата Ахмед Ахмедов, зам.-председател на партията.

"Вече половината от пенсиите идват от данъци, отиваш, купуваш скъпото сирене от магазина, плащаш ДДС, за да получиш този размер на пенсиите. Не може да има такава система", възмути се Адемов, цитиран от пресцентъра на движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари