Хаджигенов: Петър Илиев сам ликвидира шансовете си

0
"Кастингът за политици всъщност се нарича избори", каза още  съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!"
"Кастингът за политици всъщност се нарича избори", каза още съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Видео: NOVA

Интервюто му е самостоятелно основание да гласуваме срещу кабинета, заяви съпредседателят на ИБГНИ

“Качества? Какви качества? Арогантна самодостатъчност е качество за изчегъртване на Гешев? Че то това е Гешев. Слагаме ги един до друг, абстрахираме се от визуалната прилика, слушаме ги как говорят и получаваме две страни на една и съща монета”.

Така коментира интервюто на Петър Илиев от ИТН в понеделник съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Николай Хаджигенов пред NOVA.

По думите му Илиев не е човекът, който ще направи каквото и да било. „Той сам ликвидира шанса си. Интервюто му е самостоятелно основание да гласуваме срещу правителството. Защото то показа, че кастингът за политици не е правилният начин. Кастингът за политици всъщност се нарича избори”, посочи той в студиото на „Здравей, България”.

„ИТН взеха нашите приоритети, на „Демократична България” и социалната част на БСП и ги плеснаха при тях в декларация. В петък половината юристи в НС не си вдигаха телефоните, защото неистово търсеха кандидат за правосъден министър. Причината да гласуваме против, а не просто въздържали се  е механизмът, по който се сглобява това правителство”, категоричен е Хаджигенов.

По думите му за прословутото изчегъртване, за което говори Слави Трифонов - ИТН нямали идея какво правят. „Друг е въпросът колко им стиска? На тях им стиска да ни се карат от телевизора. Но да направят трудните неща – за това се иска друг тип стискане”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари