Гюнер Тахир: Когато Делян Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата партия

4
Доган няма да може да се отърве от него така, както се отърва то Мустафа Карадайъ и Лютви Местан, заяви бившият заместник-председател на ДПС
Доган няма да може да се отърве от него така, както се отърва то Мустафа Карадайъ и Лютви Местан, заяви бившият заместник-председател на ДПС Снимка: кадър You Tube

Доган няма да може да се отърве от него така, както се отърва то Мустафа Карадайъ и Лютви Местан, заяви бившият заместник-председател на ДПС

Когато Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата партия. Такава прогноза направи пред БНР Гюнер Тахир, бивш заместник-председател на ДПС.

Делян Пеевски и Джевдет Чакъров оглавиха официално ДПС. Двамата бяха избрани единодушно на Национална конференция на партията.

Гюнер Тахир прогнозира предстояща борба за надмощие между Делян Пеевски и Ахмед Доган.

"Когато Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата партия. Доган няма да може да се отърве от него така, както се отърва то Мустафа Карадайъ и Лютви Местан. Пеевски ще бъде оперативният ръководител".

След 34 години се връщаме към времето преди 1989 година, заяви Тахир в предаването "Политически некоректно".

"Навремето дори едноличните решения на Тодор Живков ги обличаха в калъф като решения на Политбюро на ЦК на БКП. Сега при ДПС няма нужда от калъф.

Решенията са взети предварително. Хората са не делегати, а по-скоро екскурзианти".

Т.нар. почетен председател си позволява лукса дори физически да не присъства в залата, където се проведе Националния форум, отбеляза още Тахир. Той каза, че е получил неофициална информация за очаквана провокация от страна на делегатите от Турция, но отсъствие на Доган разчите като неуважение към делегатите.

Гюнер Тахир смята, че Искра Михайлова е прочела обръщението на Ахмед Доган, защото е близка с Делян Пеевски.

"Тази конференция беше дирижирана пряко от Делян Пеевски".

Доган иска да си затвори всички финансови дупки чрез Пеевски, заяви още бившият заместник-председател на ДПС. Той дори отбеляза, че е направена поправка в устава на партията и финансовите документи ще бъдат подписвани от Джевдет Чакъров.

"Санкциите по "Магнитски“ биха били приложими и спрямо самата партия, ако Делян Пеевски разписва нещо".

Андрей Луканов беше духовният баща на Ахмед Доган, смята още Гюнер Тахир.

Той запита защо след като Ахмед Доган не е бил нито президент, нито премиер, нито министър го охранява Националната служба за охрана.

"Защо се харчат държавни средства за охраната на човек, който е някаква енигма. Сами сме си създали един некоронован султан".

Големите български партии не искат да влязат в смесените региони, посочи Тахир.

Той смята ,че Джевдет Чакъров ще бъде само една сянка.

"Водещият ще бъде Пеевски, защото той може да поставя ултиматуми".

Моделът на бутокива платена партия е на самия Доган. Тези, които той одобрява за кметове на общини и депутати, му се отчитат, каза Гюнер Тахир.

Тахир смята при ДПС има спад и ако партията не получава вътрешна и външна подкрепа, може да загуби много гласове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Долу ДПС
    Този долу рязания уж не бил депесар, а възхвалява мънгалите сякаш са най-голямото благо на света! Я да плуваш в Дунава с бетонни пантофки, малоумник жалък!
  • -6
    1
    Не съм
    ДЕПЕСАР , но мисля ,че АХМЕД ДОГАН , ако беше на горе посочените позиции в статията , нямаше да има такава нестабилна политика в България . Чисто и просто , Той нямаше да позволи някой или някои си да бъдат над закона !? Свалям Му шапка и затова , че ТОЙ ЗАПАЗИ ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР В БЪЛГАРИЯ , БЕЗ ПРОЛЯТА И КАПКА КРЪВ !!! Обикновен Човек Съм и искам НАШАТА РОДИНА - БЪЛГАРИЯ да се развива в правилна посока !!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари