ДПС избира съпредседатели на партията

0
Движението избира ръководство по нова формула на Доган – съпредседателство между Пеевски и Чакъров
Движението избира ръководство по нова формула на Доган – съпредседателство между Пеевски и Чакъров Снимка: БНТ

Движението избира ръководство по нова формула на Доган – съпредседателство между Пеевски и Чакъров

ДПС ще проведе своята 11 отчетно изборна конференция в София. На форума се очакват 1500 делегати, които трябва да положат "ново начало и нов подход за политическо мислене и политическо действие", както им заръча почетният председател на ДПС Ахмед Доган, пише БНТ.

Конференцията трябва да избере и двама съпредседатели на партията Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Единият да работи за разширяване на електората на партията ѝ, а другият да отговаря за традиционните избиратели и да поддържа контактите с Турция. Форумът трябва да разкрие истинското състояние на ДПС и е важно с какви послания ще излязат. Днес ще се разбере и кои ще бъдат новите лица в Централния съвет на партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Калмари по родопски
    А кой беше дюлсайбията на сюнета на Джейлян Пеевски, Аамет Доан ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари