Гюлсим Али се завърна в родния си Русе

10
Звездата от турски сериали си пусна снимки от русенския кей
Звездата от турски сериали си пусна снимки от русенския кей

Звездата от турски сериали си пусна снимки от русенския кей

Българката Гюлсим Али, която е една от най-популярните актриси в турските сапунени сериали, се завърна у нас, отбеляза България Днес.

Красивата брюнетка пътува до родния си град Русе, за да се види с роднини и приятели. Гюлсим разкри, че отново е на българска територия, като си пусна снимки от русенския кей, а зад гърба ѝ тече река Дунав. Мегаизвестната актриса край Босфора намира време и излиза на заведение, за да отпразнува рождения ден на близка приятелка.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в Русе в семейството на български турци и никога не губи връзката си с родния град.

Гостуването ѝ в дунавската столица е огромна реклама за града, тъй като Гюлсим има близо 2 милиона последователи в Инстаграм. Стотици нейни почитатели са впечатлени от Русе и изтъкват колко красив е родният ѝ град.

Първите стъпки на Гюлсим в киното са през 2012 г., когато се явява на кастинг и е одобрена за второстепенна роля в поредицата "Последното лято на Балканите 1912". Снимките са в Северна Македония, а след техния край младата актриса заминава да живее в Истанбул за постоянно. Целта ѝ е да усъвършенства турския си език, тъй като преди това основно говори на български. В Турция Гюлсим проби с участието си в няколко суперуспешни сапунки. Въпреки натоварената си програма нашата звезда успя да намери време за България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    12
    Бай Ибрям шпека.
    Бая курове е строшила тая докато се уреди да я снимат по телевизията. И съм сигурен че продължава да прави пълна програма плюс анадолски специалитети!
  • -1
    11
    Бенчо Осеменителя
    Доведете го това ханъмче на осеменяване в Опщината! Ще го посрещна заедно с останалите от харема, Гюлфие, Айшя, Кадрие и Назмиджан! Ще им правя "бод тропоска" на всичките! И БКП=ДПС пак ще ме изберат, че им правя гласоподавателчета!
  • -13
    10
    Анонимен
    Е не е ли вярно?! Пенсионери в Кауфланд, пенсионери по улиците и тук там някоя друга ханъма.На и без това безлюдните улици на града.Дет се вика няма кой да напсуваш . Само малко автомобили дето се движат и като цяло няма кого да срещнеш.Някой много се обиждат като им кажеш че в Русе имало само ханъми .Ами влезте в Кауфланд и ще видите кои са жителите на града
  • 12
    9
    Кико
    Много тъпи, прости и завистливи са някои от коментарите тук!
  • 1
    8
    копейкин
    бая комплексирани от турция ганьовци са се изтропали тук
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари