Гроздан Караджов: Комитова е обещала на протестиращите фирми 1,2 милиарда лева

0
Миналата година тогавашният министър е подписал прекратяване на договорите, в които са признали изцяло тези вземания
Миналата година тогавашният министър е подписал прекратяване на договорите, в които са признали изцяло тези вземания Видео: Евроком

Миналата година тогавашният министър е подписал прекратяване на договорите, в които са признали изцяло тези вземания 

Коментар на министъра на регионалното развитие в оставка в ефира на "Честно казано" по Евроком.

"В основата на протеста на пътните строители стоят два факта, че миналата година октомври-ноември тогавашният министър е подписал с тях прекратяване на договорите, в които са признали изцяло тези вземания и са записали като крайна дата, след която всичките суми се дължат - 30 юни. В протоколите на АПИ е записано, че по устното разпореждане на министъра на регионалното развитие УС на АПИ взима тези решения и в тези решения се признават всички сертификати, които са ги представили в АПИ. Всички тези суми, за които си говорим сега, става дума за 1.2 млрд. лева, са обещани".

Това коментира министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Тези договори не са по ин хаус, а са договори за ремонт и пътна поддръжка", каза Караджов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари