Гришо направи нещо голямо за България

0

Щастливият Григор Димитров не само зарадва сънародниците си, спечелвайки титлата на турнира София Оупън 2017, а и направи страхотна реклама на България.

Първата ни ракета публикува днес на официалния си профил в "Инстаграм" снимката си с трофея, който вдигна победоносно снощи пред препълнената зала "Арена Армеец". Към нея Григор е изписал "BG", сподели БЛИЦ.

Фотосът вече е харесан от повече от 42 хиляди човека. Към снимката валят поздравления към Григор, който в профила си в социалната мрежа има повече от половин милион последователи. Паметният за Димитров миг се споделя масово в мрежата, а редица световни медии я публикуваха в информационния си поток.

Логично Гришо е на седмото небе от щастие, след като постигна една от големите си мечти - да спечели титла на родна земя.

След края на шампионската си пресконференция снощи шампионът от София не пропусна да благодари и на българските спортни журналисти. "Обичам ви!", написа Григор на уникалната снимка, връчена му от председателя на Българската асоциация на спортните журналисти (БАСЖ) - Найден Тодоров.

"След благодарност от Българската асоциация на спортните журналисти за позитивизма и извън корта, който стигна чрез медиите до българите, за интересните "ретури" с намигване след въпроси към него, които разнообразиха и нашата работа, Димитров получи току-що направена историческа снимка от официалните фотографи на Garanti Koza Sofia Open - LAP.BG, на която да напише послание към спортните журналисти. Ние си пожелахме повече работни недели с него и да дочакаме понеделника, в който ще го обявим официално за номер едно в света", написаха от БАСЖ.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари