Градски автобуси в Русе са като подвижна сауна

4
Неклиматизирани автобуси тормозят русенци в жегите
Неклиматизирани автобуси тормозят русенци в жегите

Неклиматизирани автобуси тормозят русенци в жегите

Навън 36 градуса, вътре 10-15 отгоре. Така описва русенка ситуацията в автобус, който се движи по 33 линия. От коментари в мрежата се разбира, че част от возилата на градския транспорт не са оборудвани с климатик. Разчита се на проветрението от прозорците, а това прави ситуацията почти комична.

"Някой изобщо контролира ли в Русе температурите в транспорта? Градско, междуградско? Този автобус е " нов внос"...по програми и европроекти!? Всички автобуси в Русе са под всякаква критика де ..", гласи публикация в групата "Забелязано в Русе".

Все пак оказва се, че не всички русенски автобуси са подвижна сауна. "Най-комфортно е да пътуваш в линия 23, чистота, климатик и приятна музика, шофьорите точни и възпитани", дава пример русенка.

Въпреки общото негодувание, се намират и такива, които да "успокоят" обстановката:

"Та зимата иде...очаквайте и другата крайност", коментира запознат.

Транспортът в Русе е от миналия век. Ами така си е в автоморгата на Европа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 20
    3
    Пътник
    Идете опитайте в залените барутници, които са още 15та и 6та. Там може да те издуха вятъра през отворените врати и прозорци по време на движение. Естествено ако барутникът преди това не се разпадне
  • 13
    2
    Рзи
    Една колежка се качи са измери температурата, нополучи топлинен удар и умря. Шефа 2-ра не праща!
  • 16
    1
    Сауна Майстор
    Бенчо така му харесва. Връща го към детството в Леблебия. И пак си го изберете леблебиеца наесен. А той на климатик в новата кола с новата жена и кучета, в новата къща на село.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари