Говори мъжът, заснел умиращата жена във Враца

1
Можел ли е да направи друго, вместо да снима?
Можел ли е да направи друго, вместо да снима? Видео: NOVA

Трагичният инцидент с умиращата пред очите на детето си жена във фоайето на Спешно приемно отделение във Враца – тема, която надали е оставила някого безразличен, предизвика редица въпроси.

Защо мъжът, заснел клипа, живее между благодарността на близките и упреците в социалните мрежи. Можел ли е да направи друго, вместо да снима? Как в същите социални мрежи се приемат жестовете на решилите да помогнат на осиротялото дете и семейството му? Има ли още какво да кажат протестиращите?

Може би е могло да помогна някак, но като чух, че се случва нещо нередно, се възмутих и започнах да снимам с телефона си”. Това разказа в ефира на NOVA Иван Илиев – мъжът, който е заснел 43-годишната жена пред Спешно отделение във Враца.

Ако не се дава публичност на такива неща и те не стигат до медиите, това щеше да бъде поредният потулен случай”, каза Мая Методиева, която е администратор на Facebook платформа, където се събират дарения за детето на починалата жена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари