Гости на премиерата на книгата на Любо Ганев останаха разочаровани

0
За сметка на това имаше много емоции, най-вече от страна на майката на волейболиста
За сметка на това имаше много емоции, най-вече от страна на майката на волейболиста Видео: Русе Медиа

Премиерата на книгата - фотоалбум „Любо Ганев – Светът отвисоко“ се превърна в огромно разочарование за част от гостите на събитието.

Предвидените бройки от изданието се оказаха крайно недостатъчни и въпреки обещанията от организаторите да донесат още, много хора чакаха напразно близо час, за да могат да вземат автограф от волейболната звезда. Залата, в която бе направено представянето, пък бе малка и неудобна, за да събере всички поканени на събитието, информира Русе Медиа.

За сметка на това имаше много емоции, най-вече от страна на майката на волейболиста Елена Ганева. Тя разказа забавни случки от детството на Любо Ганев, след което се развълнува и му благодари за всичко със сълзи на очи.

На премиерата присъстваха още първият треньор на русенеца– Александър Тодоров, съавторът на книгата Бончук Андонов, кметът на Община Русе Пламен Стоилов и собственикът на „Приста ойл холдинг“ Пламен Бобоков.

Изключително съм горд, защото Любомир Ганев е русенец, който прави толкова много със сърце и душа за нашия град. Той е идол за малки и големи“, заяви русенският кмет. Самият Любо Ганев похвали общината за отличната организация за провеждането на Световното първенство в Русе и заяви, че градът ни е и основен фаворит за домакин на предстоящото Гран при за жени, което ще се проведе догодина.

Книгата „Светът отвисоко“ представя Любо Ганев както като волейболист, така и със стотици забавни случки, които го съпътстват. „Ще видите Любо в пълната му светлина: като неудържим малчуган в Русе, после като звезда на световния волейбол, като бизнесмен, като любящ баща и вече дядо, като тв, кино и шоу звезда, като човек, който обича да се раздава за хората, да ги радва и подпомага“, казват авторите в анонса към книгата от 200 страници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари